Lady Gaga je z novim fantom zelo srečna

Lady Gaga je z novim fantom zelo srečna (foto: Profimedia) Profimedia
7. 3. 2020

Lady Gaga je ponovno v resni zvezi.

Potem, ko je lani prekinila s Christianom Carinojem in imela kratko razmerje z zvočnim inženirjem Danom Hortonom, se je pevka leta 2020 začela videvati s podjetnikom Michaelom Polanskyem.

Oboževalce je pevka razveselila s spodnjo fotografijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Michael je izvršni direktor fundacije Parker

Michael je fundacijo ustanovil skupaj s Seanom Parkerjem, ki je soustanovil velika tehnološka podjetja, kot sta Napster in Facebook. Organizacija, ki je bila ustanovljena leta 2015, podpira filantropska prizadevanja na področju življenjskih ved, globalnega javnega zdravja in umetnosti, navaja spletno mesto fundacije. Prav tako je v upravnem odboru Parkerjevega inštituta za zdravljenje raka, ki sponzorira raziskave za zdravljenje raka.

Diplomiral je na Harvardu

Michael je na univerzi Harvard študiral matematiko in računalništvo, diplomiral je leta 2006.

Novoletni večer

Michael in pevka naj bi bila skupaj že nekaj časa, čeprav sta to šele sedaj uradno potrdila. Opazili so ju tudi med poljubljanjem na novoletni večer, vendar takrat niso vedeli s kom se Lady Gaga poljublja.

Vir je povedal: "Večino časa sta skupaj, saj ne želita biti ločena. Veliko časa preživljata pri pevki doma, spremlja jo pa tudi povsod kamor gre."

V Miamiju sta pokazala veliko ljubezni

Ko je potekal Super Bowl, so ju opazili med poljubljanjem na balkonu. Med njenim nastopom na dogodku je bil Michael skupaj s pevkino mamo v VIP prostoru.

V noči samega Super Bowla so par celo opazili, da sta skupaj zapustila Hard Rock Stadium.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Pevka je močno zaljubljena

Vir je povedal: "Zatreskana je. Popolnoma sta drugačna, vendar je to zanjo dobra stvar. Lady Gaga mu definitivno veliko pomeni."

Tu ni nobene drame!

Priporočamo