Šušlja se, da je ta pri nas znana pevka zdaj noseča in tukaj so prve fotografije

6. 6. 2024
Deli

Nikoli ni skrivala, da si želi okusiti čare materinstva.

Lady Gaga še ni delila srečne novice s svojimi oboževalci, vendar paparaci fotografije govorijo same zase. Glasbenica je bila fotografirana v oprijeti črni obleki, pri čemer so vsi opazili okrogel trebušček, ki je videti kot nosečniški. Priljubljena glasbenica in umetnica Lady Gaga pričakuje svojega prvega otroka! Kot kažejo fotografije, ki jih je ekskluzivno zbral The Sun, ima priljubljena Gaga nosečniški trebušček in ga ponosno kaže v krogu najbližjih.

Namreč, 38-letna pevka se je na večerji ob poroki svoje sestre Natali Germanotta pojavila v črni kratki obleki, ki je s svojim oprijetim krojem nakazovala, da je Gaga v drugem stanju. Priljubljena glasbenica, katere pravo ime je Stefani Joanne Angelina Germanotta, je že več kot štiri leta v ljubezenski zvezi s 46-letnim podjetnikom Michaelom Polanskyjem, velik diamantni prstan na njeni roki pa namiguje, da je Gaga zaročena in pripravljena na poroko.

"Govorila je svojim prijateljem, da želi opraviti nekaj projektov in se nato osredotočiti na družino," je takrat za Entertainment Tonight povedal neimenovani vir. Leta 2020 je glasbenica priznala, da želi postati mati: 'Rekla bom, da sem zelo navdušena nad tem, da bom imela otroke. Veselim se, da bom postala mati. Ali ni neverjetno, kaj lahko naredimo? Lahko imamo človeka v sebi in ga vzgajamo. Potem pride ven in ga moramo ohraniti pri življenju."

Priljubljena glasbenica in njen srčni izbranec se še nista oglasila, vprašanje pa je, na kakšen način bo pogosto ekstravagantna igralka to novico razglasila svojim oboževalcem.

Preberite še: 

 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu