Lady Gaga o domnevni ljubezni z Bradleyjem Cooperjem: Šlo je za predstavo!

Lady Gaga o domnevni ljubezni z Bradleyjem Cooperjem: Šlo je za predstavo! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 11. 2019

Nastop Lady Gaga in Bradleyja Cooperja na letošnji podelitvi oskarjev je bil samo - nastop. Tako je dejala pevka za revijo Elle, njene besede pa je prenesel tudi CNN.

V pogovoru, ki ga je vodila znamenita Oprah Winfrey, je Lady Gaga dejala, da je bila njuna romantična izvedba uspešnice Shallow in filma Zvezda je rojena zgolj igranje. A javnost tega ni dojela tako - kmalu po omenjenem nastopu so se začele kot ogenj širiti govorice, da sta Lady Gaga in Bradley v skrivni zvezi, čeprav sta bila v tistem času še vsak s svojim partnerjem. Medtem pa sta končala večletni zvezi - Lady Gaga je prekinila zaroko s Christianom Carino, Bradley pa se je razšel z manekenko Irino Shayk.

"Mislim, da so mediji res neumni. Naredila sva ljubezensko zgodbo. Kot glasbenica in igralka sem seveda hotela, da ljudje verjamejo najini zaljubljenosti. Na tem sva trdo delala, vadila sva več dni. Pripravila sva odlično predstavo, ki jo je javnost očitno sprejela. Vsi so verjeli najini zgodbi, kar dokazuje, da sva z Bradleyjem odlično opravila svoje delo," je dejala pevka.

No, lahko dodamo še samo, da sta se zdela več kot prepričljiva ... Kajne?