Lady Gaga okreva v zlatem vozičku

Vir: Nova
19. 3. 2013

Pevko so po operaciji kolka na newyorških ulicah videli, ko se je naokoli vozila v invalidskem vozičku, izdelanem iz 24-karatnega zlata.

Izdelavo unikatnega vozička je zaupala stilistu Kenu Borochovu iz oblikovalskega studia Mordekai. "Nisem pričakoval tega telefonskega klica in nikoli prej nisem izdeloval invalidskih vozičkov, a zelo imam rad izzive. Bil sem vzhičen, da sem lahko izdelal voziček, ki sem ga iz spoštovanja poimenoval Chariot (kočija), ker gre za prevozno sredstvo za kraljico," se je pohvalil Borochov, ki je za kontroverzno pevko že izdelal kolekcijo zlatega nakita.

Ker je imel na razpolago le teden dni, je Ken pevkin voziček prevlekel s kombinacijo plisirane in dlakave telečje kože, kolesa in konstrukcijski deli pa so izdelani iz čistega zlata. Seveda se naslonjalo lahko dviguje in spušča po želji, nameščena pa je tudi pomična streha iz najbolj finega usnja.

Fotograf Terry Richardson je menda slučajno naletel na zvezdnico, ko se je po Velikem jabolku vozila v Kenovem vozičku, jo fotografiral in fotografijo takoj objavil na Twitterju. Sicer pa je tudi sama že objavila fotografijo svojega invalidskega vozička, ki mu je nadela ime Emma.