Lady Gaga: Osupnila v vijoličasti obleki iz las Hairdreams

Lady Gaga  (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Story
30. 7. 2012

Lady Gaga je na svoji turneji Born this way v Hongkongu stopila na oder v spektakularni vijoličasti obleki iz las. Ta mojstrovina je vrhunec najnovejše modne kolekcije ekstravagantnega oblikovalca Charlieja le Minduja.

Gaga je izbrala dolgo večerno obleko, narejeno iz več tisoč vijoličastih pramenov las Hairdreams, ki se sicer uporabljajo za podaljševanje las, tu pa so mojstrsko oblikovani v pregrešno drago oblačilo.

Lady Gaga preprosto ljubi tega mladega kreatorja! Nosila je že več njegovih modnih 'kosmatih' kosov, od oblek do lasulj, narejenih iz lasnih pramenov Hairdreams. Charlie je znan po svojih vrhunskih ekstravagantnih lasuljah in provokativnih modnih oblačilih, narejenih iz naravnih las Hairdreams. Charliejev 'haute looks' je osvojil številne znane osebnosti, ki ljubijo njegov občutek za modo in prisegajo na stil rokenrola.

Dragocena surovina za njegove stvaritve so razkošni prameni luksuzne blagovne znamke Hairdreams, narejeni iz ročno izbranih, stoodstotno pravih človeških las. Več najdete na www.hairdreams.com.

Nova Story že v prodaji

Story