Lady Gaga pod udarom ruskih trolov zaradi Irine: "Vrnili smo Krim, vrnili bomo tudi Bradleyja!"

Lady GaGa je bila ena od gostiteljic prireditve, zato je imela več oprav, vse po vrsti nenavadne. (foto: Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní) Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní
17. 7. 2019

Čeprav manekenka Irina Shayk in Bradley Cooper ne dajata izjav o razlogih za prekinitev njune zveze, je marsikdo prepričan, da za tem stoji Lady Gaga. Med snemanjem filma Zvezda je rojena so se svetovni mediji namreč na veliko razpisali o kemiji, ki je vladala med njima.

Zdaj pa se je zgodilo to, na se je na tisoče Rusov na svetovnem spletu podalo v "obrambo časti" svoje sonarodnjakinje Irine Shayk. Oboževalci lepe ruske manekenke so dobesedno zasuli Instagram profil Lady Gaga s komentarji, naj Bradleyja "vrne" v naročje Irini.

"Vrnili smo Krim, tudi Bradleyja bomo vrnili," se glasi eden od komentarjev ruskih trolov. Rusinje pa so puščale podcenjujoče komentarje na videz slavne pevke in ji sporočale, da ima njihova Irina daljše noge.

Seveda se niso mogli izogniti omembi druge svetovne vojne. "Bratje, zmagali smo v drugi svetovni vojni! Kaj nas stane, da izvajamo pritisk na Gago?", je zapisal eden od uporabnikov.

Čeprav Bradley Cooper in Lady Gaga svoje domnevne romanse nikoli nista potrdila, se javnost očitno na to ne ozira preveč.