Lady Gaga ponovno govori z bivšim zaročencem

Lady Gaga ponovno govori z bivšim zaročencem (foto: Profimedia) Profimedia
15. 12. 2019

Lady Gaga se domnevno ponovno pogovarja z bivšim zaročencem Christianom Carinom, toda nikar ne pričakujte, da bo nekdanji par skočil nazaj na načrtovanje poroke!

Lady Gaga in Christian Carino sta se razšla februarja 2019, skupaj sta bila dve leti. Mogoče je bilo naključje, da sta se razšla ravno, ko so na dan prišle govorice o aferi med Lady Gaga in njenim soigralcem v filmu A Star Is Born, Bradleyem Cooperjem. Zaradi teh govoric sta se junija razšla tudi Bradley Cooper in njegovo tedanje dekle, manekenka Iryna Shayk.

Lady Gaga je enkrat o razhodu na kratko spregovorila med svojo predstavo v Las Vegasu, tik preden je zapela pesem Someone To Watch Over Me. "Nazadnje, ko se zapela to pesem, sem na prstu imela prstan, tokrat jo bom zapela brez njega."

Vendar ni za pričakovati, da bi med njima ponovno vzplamtela ljubezen. Za Carina namigujejo, da naj bi se videval z publicistko Robin Baum, Lady Gaga pa zaenkrat ne hodi resno z nikomer, saj se trenutno osredotoča samo na to, da uživa v življenju kolikor le lahko.

Priporočamo