Lady Gaga se je sprehodila samo v modrčku in pokazala, da ji ni mar za njene odvečne kilogramčke

Lady Gaga se je sprehodila samo v modrčku in pokazala, da ji ni mar za njene odvečne kilogramčke (foto: Profimedia) Profimedia
3. 6. 2020

V zadnjem času je Lady Gaga pozornost pritegovala zaradi svojega novega fanta Micahela Polanskyja. A zdaj se je fokus spremenil - vsi govorijo le o tem, da se je vedno vitka glasbenica malo sprostila in si nabrala nekaj odvečnih kilogramov.

S tem je dokazala, da je tudi ona samo navadna smrtnica, ki se je v časih samoizolacije malce preveč sprostila, ko gre za hrano, in pridobila nekaj teže.

Lady gaga

Tudi njenih nenavadnih oprav smo že vajeni, a tokrat je šla korak dalje - za sprehod v Los Angelesu je izbrala črne pajkice, ki so bile mrežaste in prozorne. Namesto majice pa si je nataknila črni modrček.

Lady Gaga

Očitno je v zadnjem času malce zanemarila telovadbo, saj njen trebušček ni tako raven, kot smo bili vajeni, a to ni niti malo vplivalo na njeno samozavest. No, morda bo sproščenih dni kmalu konec, saj je pevka izdala dolgo pričakovani album z naslovom Chromatica, tako da jo zdaj čakajo še promocijske obveznosti.

Priporočamo