Lamar Odom iskreno o ločitvi od Khloé Kardashian

Lamar Odom iskreno o ločitvi od Khloé Kardashian (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
7. 5. 2017

Čeprav sta se Lamar Odom in Khloé Kardashian razšla že ob koncu leta 2013, od oktobra lani pa sta tudi uradno ločena, se zdi, da nekdanji profesionalni košarkar še vedno premleva preteklost ...

Nedkdanji zvezdnik slovite ameriške profesionalne košarkarske lige NBA Lamar Odom, ki je bil med letoma 2009 in 2016 uradno poročen z resničnostno zvezdnico, modelom in poslovno žensko Khloé Kardashian, je iskreno spregovoril o svojem nekdanjem zakonu, nezvestobi in številnih temačnih obdobjih, ki jih je preživljal.

V pogovoru za tednik Us Weekly se je dotaknil tudi svoje odvisnosti od mamil: "Nekaj časa sem jo imel pod nadzorom, potem pa sem postal frustriran in takrat mi je bilo vseeno za vse!"

Ko je bil še srečno poročen, naj bi Khloé njegovo odvisnost od kokaina molče tolerirala, ko je skočil čez plot, pa ji je bilo vsega dovolj. Svojo nezvestobo 37-letni športnik danes obžaluje: "Če obstaja stvar iz obdobja mojega zakona, ki jo obžalujem, potem obžalujem to, da sem imel več afer z različnimi ženskami. Želim si, da bi svojega 'najboljšega prijatelja' pogosteje pustil v hlačah."

Tudi o obdobju po ločitvi je 208 centimetrov visoki Lamar spregovoril zelo odkrito: "Bil sem na zelo temačnem kraju. Svojega zakona nisem poskušal rešiti, ampak sem hotel biti le zadet. Moje življenje se je vrtelo le okoli mamil. To je pospešilo konec moje športne kariere, saj mamila zavirajo marljivost pri treningih in poskrbijo, da v telesnem smislu razpadeš. Ubile pa so tudi moj spolni nagon. Seksal sem lahko le še pod vplivom kokaina."

Spominja se le postelje in dveh žensk

Trinajstega oktobra 2015 so Lamarja našli nezavestnega v nekem bordelu v ameriški zvezni državi Nevada. Najprej so ga reševali s pomočjo umetnega dihanja, potem pa so ga po hitrem postopku prepeljali v bolnišnico, ki jo je lahko zapustil šele po treh mesecih!

"Hotel sem se nekam odpeljati in se zabavati," je začel pojasnjevati dogodke usodne noči pred slabim letom in pol, nato pa nadaljeval: "Če se ozrem nazaj, mislim, da je povsem možno, da sem si privoščil pijačo za dobro razpoloženje, vsekakor pa nisem bil pijan ali zadet. Spominjam se, da sem ležal v postelji. Zraven sta bili dve ženski, potem pa sem zaspal. To je vse. Ko sem se štiri dni pozneje zbudil, sem poskušal potegniti vse cevke iz svojih ust."

Ko je zapustil bolnišnico, je zanj zelo ljubeče in požrtvovalno skrbela prav 32-letna Khloé, in to kljub temu da takrat nista bila več par. Lamar je danes zdrav, razmerja med njim in resničnostno zvezdnico pa se na žalost ni dalo več 'pozdraviti' – oktobra 2016 je njuna ločitev postala pravnomočna.