Lana Jurčević združila moči z zabavljači

Lana Jurčević združila moči z zabavljači (foto: kaliopi) kaliopi
Vir: Lady
15. 12. 2017

Princeska hrvaškega popa Lana Jurčević je v novi pesmi, ki že nekaj tednov dominira na priljubljenem spletnem kanalu Youtube, združila moči s kontroverznimi tamburaši Mejaši.

Pesem se imenuje Duplo slađe, glasbo pa je napisal sam pevec skupine Leteči Odred Denis Dumančič. "Znani smo po tem, da so naše pesmi malo nenavadne in naši spoti prav tako. Smo edini tamburaši v supergah na svetu! Imeli smo veliko humorističnih scen v preteklosti, ampak tokrat nam je po mojem mnenju najbolj uspelo. Glasbeno je pesem miks dveh precej različnih slogov – Laninega in našega, ampak pravijo, da se nasprotja privlačijo, pa se je tako izkazalo tudi pri naši pesmi. Tematika je ljubezenska, glavno sporočilo pa je: po prepiru je ljubezen dvakrat slajša. Sporočilo pesmi pa je tudi glavna tema spota Lana in naš Edo sta par, ki si ves čas nagajata: Edo Lani v fen strese moko, ona njemu na glavi razbije jajce ... Spot je res smešen," je o pesmi povedal Nikola, član skupine Mejaši.

Hrvaška lepotička pa je ob tem priznala, da se je v pesem zaljubila na prvi 'pogled': "Ko sem slišala pesem, sem takoj privolila v sodelovanje, čeprav se na prvi pogled ne zdimo izvajalci, ki bi šli skupaj – po glasbenih slogih seveda. Na koncu je vse tako dobro, da je bila naša skupna pesem več kot dva tedna prva na lestvici najbolj gledanih posnetkov na Youtubu na Hrvaškem. Užitek je bilo delati s fanti iz Mejašev in upam, da sodelovanje ponovimo." 

Foto: Helena Kermelj