Lara Flynn Boyle se je skozi leta močno spremenila

Lara Flynn Boyle se je skozi leta močno spremenila (foto: Profimedia) Profimedia
15. 7. 2018

Velikim pritiskom, ki jih v Hollywoodu doživljajo številne igralke, ni bila kos zvezdnica Lara Flynn Boyle, ki je tekom kariere nekajkrat obiskala lepotne kirurge.

Hollywoodska igralka Lara Flynn Boyle nikoli ni želela govoriti o svojih lepotnih operacijah, a njen obraz je tekom kariere doživel številne preobrazbe. Leta 2015 je v intervjuju pri Conanu O'Brienu dejala, da je razmišljala, da bi si povečala prsi, a tega ni mogla narediti, saj je v preteklosti ves čas govorila, da je proti lepotnim operacijam.

Njen dekolte se z leti ni spreminjal, njen obraz pa je doživel številne preobrazbe, v zadnjem času pa je največ govora o njenih ustnicah, ki so videti precej deformirano. Lepotni kirurg Paul S. Nasif je tako pred časom dejal, da si upa trditi, da si je Lara povečala ustnice, popravila nos in se večkrat odpravila na vbrizgavanje botoksa.

V zadnjih letih se ne pojavlja veliko v javnosti, niti ne daje veliko intervjujev. Pred časom je tako v enem od intervjujev dejala, da se je že pred leti odločila, da bo nekoliko zanemarila igralsko kariero, zadnjo vidno vlogo je tako odigrala leta 2014 v družinski komediji Lucky Dog.

Priporočamo