"Lasje ji izpadajo v pramenih": razkrite podrobnosti o slabem stanju Kate Middleton pravijo, da je videti kot okostnjak

7. 6. 2024
Deli

Mnoge že mesece zanima, kakšno je pravo zdravstveno stanje Kate Middleton in zdaj na dan prihajajo takšni detajli.

Princ William je v teh dneh odgovoril na vprašanje vojnega veterana in dal vpogled v zdravstveno stanje svoje žene Kate Middleton. "Bolje je, hvala. Danes bi bila zelo rada tukaj," je princ na kratko odgovoril vojnemu veteranu na 80. obletnici dneva D v Portsmouthu. Tuji mediji pa poročajo, da je princesa "čustveno uničena".

Januarja se je Kate umaknila in nehala opravljati kraljeve dolžnosti in se posvetila svojemu zdravju. Javnost je ni videla več mesecev, palača pa ne razkriva informacij o njenem stanju. Znano je le, da je na preventivni kemoterapiji. Za zdaj njen koledar do konca leta 2024 ostaja prazen, kar pomeni, da ni predvidenih dogodkov ali aktivnosti, na katerih bi se pojavila. 

Bodoča kraljica je glavna tema svetovnih medijev, nekateri pa poročajo, da je Kate med zdravljenjem močno shujšala. "Kate je bila nekoč zelo suha, zdaj pa zaradi kemoterapije verjetno izgleda kot okostnjak. Njeni lasje so bili njena krona, a govori se, da ji izpadajo v pramenih in zato bi lahko bila popolnoma brez las," trdijo tujih medij, kraljevi strokovnjak Ian Pelham Turner pa je za Fox News Digital opozoril: "Krožijo ponarejene slike Kate, ki čez glavo nosi ruto in namigujejo na njeno znatno izgubo las zaradi kemoterapije."

Govori se, da bi odhod na zdravljenje lahko povzročil "zgodnjo menopavzo", kar bi lahko bilo zelo travmatično, saj Kate, čeprav ima tri otroke, nikoli ni izključila možnosti, da bi ponovno postala mati. William pa nad idejo o še enem otroku v preteklosti ni bil najbolj navdušen. 

Preberite še: 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu