Tudi zvezdniki hodijo na počitnice z avtodomi, pokukali smo v notranjost hiše na kolesih TEH zvezdnikov

2. 7. 2022

Avtodomi so odličen način preživljanja počitnic, česar se zaveda tudi velik del Slovencev. Seveda je avtodom tudi precejšen strošek, vključno z vzdrževanjem, a velika večina lastnikov meni, da brezskrbne počitnice in vikendi nimajo cene.

Tega mnenja so tudi številna zvezdniška imena na drugi strani Atlantika, ki seveda nimajo običajnih avtodomov. RV-ji oz. "recreational vehicle", kot jim rečejo Američani, se namreč ob zvezdniškem stažu spremenijo v prave male graščine na »štirih« kolesih. 

Slika 1/3

Filmski zvezdnik Leonardo DiCaprio se lahko pohvali z enim najbolj razkošnih avtodomov v Hollywoodu. Zanj je igralec odštel 1,5 milijona dolarjev, oboževalci pa so kaj hitro prišli do spoznanja, da sama notranjost kar precej spominja na križarko. Avtodom je dolg kar 16 metrov in ima kar štiri izvlečne predele, ki jih je mogoče razpostaviti, kadar je vozilo v mirujočem stanju. Ima tudi dva kamina, tuš kabino izdelano iz recikliranega umetniškega stekla in sedem televizorjev. Impresivno! Prepričani pa smo, da vas bo navdušil tudi Vin Diesel, ki si je za potovanja omislil kar…

Perodismo Del Motor

Preberite več na Avto-magazin.si