Le kaj se dogaja s Kate Middleton? Princa Williama na vso moč skrbi za njo

Le kaj se dogaja s Kate Middleton? Princa Williama na vso moč skrbi za njo (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2020

So v kraljevi družini na obzorju težave zdravstvene narave?

Zdi se, da so dogodki v zadnjem letu v kraljevi družini pustili kar precejšnje posledice. Gre za šok ob odhodu princa Harryja in Meghan Markle z dvora, potem je sledilo dolgo obdobje protikoronskih ukrepov samoizolacije, pa še kaj bi se našlo. Vse skupaj pa je očitno pustilo posledice na zdravju vojvodinje Kate Middleton.

Že tako vitka vojvodinja je namreč začela izgubljati težo, zaradi tega pa njenega soproga, princa Williama, na vso moč skrbi za njo, poročajo tuji mediji. Tudi britansko javnost je zaskrbelo, ko so videli Kate med obiskom bolnišnice, ki nosi ime kraljice Elizabete. Vojvodinjin suhljat videz je za marsikoga pomenil dejstvo, da je Kate očitno pod velikim stresom, kar je potrdil tudi vir, ki je blizu kraljevi družini.

Isti vir pravi, da ima Kate zdaj več kraljevih dolžnosti, ki jih je prevzela na svoja pleča po odhodu Harryja in Meghan. Poleg tega še skrbi za svoje tri otroke. "Zase nima niti trenutka, to pa čedalje težje prenaša. Zato je tudi izgubila kilograme. To dejstvo pa princa Williama res skrbi," je dejal  vir. Dodal je še, da Kate, ko je preobremenjena, ne more spati in izgubi apetit.

Sicer pa Kate velja za perfekcionistko, ki ji je težko priznati, da ima preveč obveznosti. Princ William je že našel rešitev - organiziral je romantični oddih, da bi lahko preživela kakovostni čas skupaj, brez otrok. Morda bo to pomagalo, da vojvodinja spet stopi na stare tirnice.

Priporočamo