Leonardo DiCaprio in Blake Lively: Sodobna Romeo in Julija

19. 6. 2011 | Vir: Govori.se
Deli
Blake Lively

Igralca Leonardo DiCaprio in Blake Lively nadaljujeta ljubezensko popotovanje po južni Evropi. Paparaci so ju med drugim zasačili v romantičnih Benetkah, njuna naslednja postaja pa je bila Verona.

Nikjer ni mogoče počivati bolje in bolj ‘dekorativno’ kot pod ljubljeno osebo. Hollywoodska profesionalka, kot je Blake Lively, to dobro ve, zato se je med izletom v Veroni skrajno fotogenično namestila na tla, medtem ko je njen ljubimec Leonardo DiCaprio klečal pred njo. Leo se je torej še enkrat znašel v vlogi Romea, a tokrat ne na velikem platnu, ampak v resničnem življenju, v katerem je vlogo Julije prevzela Blake Lively.

Potrebne besede za to vlogo ima veliki zapeljivec seveda že v malem prstu, saj je pred 15 leti skupaj s Claire Danes snemal filmsko verzijo slovitega Shakespearovega dela Romeo in Julija, in sicer na originalnih prizoriščih v Veroni.

Jasno je torej, da je zdaj svojo novo punco Blake Lively popeljal po mestu, ji pokazal slovito Julijino hišo Casa di Giulietta in ji deklamiral nekaj verzov. Potem pa sta si slavna zaljubljena golobčka privoščila sladoled v barčku Patagonia.

Hotela ‘navadnega’ fanta, dobila zvezdnika

Sicer pa si sveže zaljubljeni parček želi, da bi ga na velikem ljubezenskem popotovanju po Italiji čim manj motili. In tako v Benetkah nista večerjala v sloviti restavraciji Cipriani, ampak so ju predstavniki sedme sile zasačili na pozni večerji v Harry’s Dolci, drobceni podružnici priljubljene restavracije na otoku La Giudecca.

Do tja ju je pripeljal čoln, na katerem sta sedela še Leova prijatelja, vrhunska manekenka Naomi Campbell in njen dragi, ruski bogataš Wladislaw Doronin. On je pil vino, ona si je omislila vaniljino torto, oba pa sta se veliko smejala in še pogosteje poljubljala. Na telesne stražarje, ki so varovali slavno družbo, pa se mora Blake še privaditi. Ne nazadnje je do zdaj sanjarila o ‘normalnem’ fantu, o nekom, s katerim bi lahko ob večerih gledala DVD-je in naročala pice, kot je nekoč izjavila.

Toda spremljevalna druščina, ki ga varuje na vsakem koraku, pač spada k Leu, ravno tako kot njegova bejzbolska čepica. Tako sproščenega, kot je v zadnjem času, pa ga vendarle že dolgo nismo videli. Ko se je druščina okoli pol druge ure ponoči ponovno vkrcala na čoln, sta igralčeva prijatelja na pomolu vriskajoče zahtevala poljube svežih zaljubljencev. In igralca sta z veseljem izpolnila njuno zahtevo. Se bo iz tega razvilo kaj več kot le poletna romanca?

Prisega na diskretnost

Vprašanje je, ali ima Blake sploh dovolj časa za intenzivno razmerje. Ne nazadnje je trenutno najbolj priljubljena in iskana ženska zvezda v Hollywoodu. Nemški modni guru Karl Lagerfeld je navdušeno povedal, da je ‘zaljubljen’ v Blake, zato je že poskrbel, da so jo fotografirali za Chanelovo kolekcijo torbic Mademoiselle.

Dvori ji tudi Anna Wintour, slovita urednica modne revije Vogue, modni blogi in revije pa jo že slavijo kot edino pravo naslednico Sarah Jessice Parker. V novem nadaljevanju Seksa v mestu naj bi celo igrala mlado Carrie Bradshaw.

Če pogledamo Blake in njegovi bivši punci, modela Bar Refaeli in Gisele Bündchen, lahko ugotovimo, da je kombinacija popolnosti, naravnosti in svetlih las Leu zelo všeč. Škoda je le, da je svetovni splet trenutno poln golih, domnevno Blakinih avtoportretov. Njeni menedžerji seveda zanikajo, da se je njihova varovanka fotografirala pred ogledalom. To bi bilo tudi zelo nerodno. Njen ljubimec Leo je namreč privrženec diskretnosti, ki je zanj eden od najpomembnejših pogojev, da ženska postane njegova povsem osebna Julija.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ