Leonardo DiCaprio ljubi posvojenko Ala Pacina!

Leonardo DiCaprio ljubi posvojenko Ala Pacina! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
30. 1. 2018

Zgodba se bere kot kakšna telenovela. Hollywoodski igralec Leonardo DiCaprio (43) je zaljubljen v 23 mlajšo argentinsko manekenko in igralko Camilo Morrone (20), s katero je tudi preživel božično-novoletne praznike.

In kdo je lepotica, ki je ukradla njegovo srce? Je hčerka sedanje partnerice Ala Pacina (77), Lucile Sole (38), s katero je Pacino v zvezi že 10 let. Camila je bila prej v zvezi z manekenom Josephom Perezom (22), bratom najboljše prijateljice Kylie Jenner, Lauren.

Camillo so lani razglasili za novo zvezdo manekenskega neba, primerjajo pa jo tudi s Hailey Baldwin (21). Leonardo je tudi sicer znan po tem, da ima rad mlade manekenke, do zdaj pa se je bolj ali manj zaljubljal v tiste, ki spadajo med angelčke znamke Victoria's Secret. Med drugim je bil v zvezi z Bar Rafaeli, Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Heleno Christensen, Evo Herzigovo in še bi lahko naštevali. Kot svojo največjo ljubezen pa imenuje Kristen Zang, s katero je bil dve leti in ki ga je pustila, ker se ji je zdel nezrel.

Foto: Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story3/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 3/2018

Story 3/2018, od 18. 01. 2018