Leonardo DiCaprio: Slava je nesmiselna

Vir: Nova
13. 5. 2013

Kljub temu da je eden od najslavnejših igralcev na svetu, se 38-letni Leonardo DiCaprio izogiba slogu življenja slavnih, svoj prosti čas in bogastvo, ki ga ocenjujejo na 200 milijonov dolarjev, pa raje vlaga v dobrodelne dejavnosti.

"Denar, ki sem ga zaslužil, mi je omogočil, da sem se vključil v projekte, ki me zanimajo, predvsem pa lahko pomagam ljudem, ki potrebujejo pomoč. To je nedvomno najboljša stvar, če si bogat," je izjavil Leo in dodal: "Potem ko nekaj časa preživiš v filmski industriji, ugotoviš, da je slava prazna in da nima smisla."

DiCaprio, čigar najnovejši film Veliki Gatsby (mimogrede spletni Cosmopolitan je v sodelovanju z Blitz filmom pripravil nagradno igro, več o tem v novici V slovenske kinematografe prihaja Veliki Gatsby) je pred nekaj dnevi doživel premiero, je odločen živeti normalno življenje, daleč stran od sveta šovbiznisa, in priznava, da mu to pomaga ohranjati bistro glavo:

"Pomembno mi je, da sem v stiku z resničnim svetom. Pomaga mi kot igralcu, zato živim precej podobno, kot sem živel nekoč. Ne posedujem jaht, zasebnih letal ali česa drugega, za kar bi potreboval osebje. Rad imam denar, da lahko z njim naredim nekaj produktivnega."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri