Lepa Brena in njen mož Boba sta pred časom zavrnila Novaka Djokovića, kar zdaj verjetno obžalujeta!

Lepa Brena in njen mož Boba sta pred časom zavrnila Novaka Djokovića, kar zdaj verjetno obžalujeta! (foto: Goran Antley) Goran Antley
26. 7. 2019

Ena od zvezdnic nekdanje skupne države, Lepa Brena, si je poleg zavidanja vredne pevske kariere ustvarila tudi družino - poročena je z znanim srbskim tenisačem, Slobodanom Bobom Živojinovićem.

Zakonca sta pred 17 leti zavrnila priložnost, po kateri se jima zdaj verjetno kar lepo spahuje, saj bi lahko bila "težja" za krepkih 18 milijonov evrov!

Kot poroča srbski Kurir, je oče enega najboljših teniških igralcev na svetu, 32-letnega Novaka Djokovića, Srdjan Djoković, pred 17 leti pevko in njenega moža zaprosil, naj vložita denar v kariero njegovega takrat 15-letnega sina.

Brena in Boba sta to zavrnila, češ da je Novak dober tenisač in lahko veliko doseže, a ima bolno srce, njegov oče pa je "težak", kar se tiče sodelovanja. Če bi takrat vložila svoj denar, bi dobila 15 odstotkov od vsake njegove nagrade ali sponzorske pogodbe oziroma povedano drugače: v desetih letih bi unovčila 18 milijonov evrov!

Začetek kariere Novaka Djokovića je bil zahteven, saj je oče le stežka pritegnil sponzorje. No, zdaj je zgodba precej drugačna: tenisaču je športni uspeh omogočil pridobitev premoženja, v katerem zdaj mirno uživa.

Priporočamo