Lepa Brena iskreno o soočanju s slavo: "Včasih sem se kar skrila ..."

Lepa Brena (foto: Goran Antley) Goran Antley
20. 2. 2020

Zvezdnica nekdanje skupne države, še vedno zelo energična in atraktivna Lepa Brena, ne skriva svojih občutkov.

Pevka vodi uspešno kariero že 40 let, o tem pa se tudi pogosto razgovori. Rada deli svoje uspehe, tako na zasebnem kot poslovnem področju, zdaj pa je odkrito spregovorila o ne tako prijetnih plateh slave. Za portal Glossy je dejala, da se je nekajkrat znašla v situacijah, ki ji niso bile niti malo po godu.

Nič čudnega ni, da si tudi slavni in znani včasih zaželijo malce miru od pozornosti javnosti, ki so je deležni. Lepa Brena ni nobena izjema. Prav zaradi te želje se je v določenem obdobju svoje kariere morala skriti pred oboževalci.

"Ko sem med premori na nastopih hotela pobegniti nekam, a ni bilo prostora, kjer bi lahko bila sama, sem se zaklenila na stranišče, kjer sem samo sedela," je odkrita Lepa Brena.

"Skrivala sem se tudi po dvigalih. To je velik pritisk. Ljudje vas preprosto hočejo opazovati, ni pomembno niti, če se bodo pogovarjali z vami. Samo zijajo v vas. To pa črpa energijo. Prvih deset let sem podarila občinstvu. Ni mi žal, a je težko ostati samosvoj. Ko potrebujete samoto, se morate umakniti," pravi pevka.

No, in znala si je zagotoviti svoj mir, ne da bi izginila iz javnosti. Kar se zdi prava umetnost, kajne?

Priporočamo