Lepa Brena iskreno o svojem zakonu

Lepa Brena (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
4. 12. 2019

Znana in priljubljena pevka Lepa Brena bo te dni slavila že 28. obletnico zakona z nekoč zelo slavnim tenisačem Slobodanom Živojinovićem.

Ob tej priložnosti je za srbske medije odprla srce - ni skrivala dejstva, da sta se z možem v vseh teh letih soočala s številnimi izzivi, a sta našla način, kako ohraniti in obvarovati njuno ljubezen. Po njenih besedah sta za to potrebna dva.

Z možem sta v zakon vstopila kot izoblikovani osebnosti, ki sta si ustvarili svoji karieri. "Življenje od nas zahteva velike rezultate. Jaz sem začela delati pri 16 letih. Hotela sem končati fakulteto, a to je bilo za moje starše preveč zapleteno. Skrbelo ju je, kako se bom sama prebijala v Beogradu. A pozneje sem se nekako znašla in začela graditi glazbeno kariero," pravi pevka.

O svojem zakonu pa pravi. "Ljubezen je kot roža - morate jo negovati in biti hvaležni. Midva sva se naučila, kako se medsebojno ljubiti in spoštovati." No, očitno sta lekcijo zelo dobro osvojila, sicer se njun zakon - po izkušnjah številnih estradnikov - ne bi prav dolgo obdržal. Očitno je ljubezen res naredila svoje.

Priporočamo