Lepi Breni se je izpolnila ena od skritih želja

Lepa Brena (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
30. 1. 2014

Tudi največje estradne zvezde imajo svoje skrivnosti in želje. Slovita Lepa Brena, ki še vedno velja za največjo zvezdo Balkana, ni nobena izjema. Naključje je hotelo, da si je legendarna pevka pred kratkim vendarle izpolnila eno od skritih želja.

Izdala je novo zgoščenko, s katero je presenetila svoje poslušalce. Po več kot treh desetletjih na sceni je namreč izdala album bosanskih tradicionalnih in izvirnih pesmi. Devetnajst skladb, ki so na njem, je tako ali drugače zaznamovalo njeno otroštvo in odraščanje.

"Ta album je mejnik v moji karieri. Popolnoma drugačen je od vseh dosedanjih. Gre za tradicionalne pesmi iz mojega otroštva, ki jih je sestri, bratu in meni pela mama. Nad njimi me je navdušila tudi babica, ki je ob spremljavi harmonike pela sevdalinke. Zato sem izbrala ekipo posebnih sodelavcev, saj gre tudi za poseben projekt," pravi.

Brena je želela te pesmi zapeti in izdati na svoj značilni način, a še vedno tako, da so blizu izvirniku. "Na neki način gre tudi za poklon moji mami, ki je v skromnih razmerah vzgojila tri otroke. Rada se spominjam otroških dni, zato sem še toliko bolj vesela njene pohvale in dejstva, da so ji všeč v moji izvedbi," dodaja.

Zelo je navezana na svojo družino

Brena je že od malih nog zelo navezana na svojo družino in je to povezanost ohranila vse do danes, kar velja tudi za družino, ki si jo je ustvarila sama. Zato nikogar od tistih, ki jo poznajo, ni presenetilo, da je prav zaradi mame prekinila decembrske počitnice na Baliju, kamor sta z možem Bobom Živojinovićem odšla ob 22-letnici zakona. Prav v času njunih počitnic je namreč Brenina mama zbolela, zato se je pevka kakor hitro je lahko vrnila domov.

Sicer pa je Brena na teh počitnicah številne presenetila tudi s precej nenavadno in nevsakdanjo gesto. Čeprav bo letos praznovala 54. rojstni dan, se je na Baliju fotografirala povsem brez make upa in z neurejeno pričesko. Za povrh je svojo fotografijo pred eno od tamkajšnjih znamenitosti po SMS-sporočilu poslala tudi prijateljem in sorodnikom, znašla pa se je pri priči seveda tudi na socialnih omrežjih in v medijih.

Zaradi tega je požela veliko čestitk, saj gre navsezadnje za pogumno, redko in neznačilno estradno gesto. Da bo to obenem še odlična in odmevna dodatna brezplačna reklama za novo zgoščenko in za sodelovanje s Harijem Mataharijem, pa ni nobenega dvoma!

Priporočamo