Lepa Brena je dopolnila 60 let, a še vedno velja za najbolj seksi babico na Balkanu - z razlogom!

Lepa Brena je dopolnila 60 let, a še vedno velja za najbolj seksi babico na Balkanu - z razlogom! (foto: Goran Antley) Goran Antley
21. 10. 2020

Videti je namreč precej mlajše, za to pa se lahko zahvali svoji železni disciplini in trdni volji ter dobrim genom.

V modno divjih 80-ih letih je slovela po tem, da je na koncertnih odrih pogumno nosila korzete in je vedno bila v koraku s svetovnimi modnimi smernicami. Pred tem si jo je občinstvo dodobra zapomnilo po mini krilih in ozkih topih, v oblačilih, ki jih je zrisala sama, sešila pa ji jih je mama.

Lepa Brena

Njeno zvesto občinstvo jo je dobesedno nosilo po rokah, še dandanes pa jo zelo radi vidijo, kjerkoli se že pojavi. Brena ni nikoli skrivala dejstva, da je imela na začetku svoje kariere težave z odvečnimi kilogrami, ki pa jih je uspešno rešila - shujšala je namreč za kar 17 kilogramov.

Že pred časom je za srbske medije dejala: "Ko sem izgubila prvih 10 kilogramov, sem sklenila, da bom telo oblikovala do popolnosti. Zjutraj sem običajno pojedla eno do dve jajci. Za kosilo bi si privoščila pusto juho brez maščob in rezancev. V bistvu je šlo za blanširano zelenjavo, ki ni bila prekuhana, sicer ne bi dobila vitaminov. Obvezno je bilo tudi meso, ki je bilo pečeno na žaru ali pa kuhano, saj se to lažje prebavi."

Njena postava je še dandanes zavidanja vredna. Zdaj, ko je vkorakala v sedmo desetletje, ji največjo srečo predstavlja družina. Prav njeni najbližji so ji med prvimi zaželeli vse najboljše, čestitkam pa so se pridružili številni oboževalci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoying Monaco🍀👌🥰👍#janemamdrugidom #udjislobodno #bolisineprolazis

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Priporočamo