Lepa Brena je razkrila skrivnost svojega dobrega videza in vitalnosti

Lepa Brena je razkrila skrivnost svojega dobrega videza in vitalnosti (foto: Goran Antley) Goran Antley
17. 9. 2019

Pevka, ki je bila velika zvezdnica nekdanje Jugoslavije, Lepa Brena, tudi v zrelih letih pritegne pozornost s svojim videzom.

Od nekdaj je slovela po dolgih nogah in gibčnosti, ki jo je ohranila tudi v zrelih letih. Pred kratkim je sklenila, da bo z javnostjo delila skrivnost svoje vitalnosti.

Lepa Brena, ki bo kmalu dopolnila 60 let, se lahko za mladostni videz zahvali dobrim genom, pa tudi kakšnemu lepotnemu posegu ... ali dvema.

Poleg tega, da redno telovadi, previdno izbira hrano. "Zvečer si privoščim lanena semena, ovsene kosmiče, sveže maline. To je postala moja rutina. Ko sem nekje, kjer ni veliko gostov, po jutranji kavi izvajam jogo. Zaradi tega sem gibčna in polna energije. Odpovedala sem se mlečnim izdelkom. Gre za način prehrane, zaradi katerega sem sita, a ne napihnjena. V želodcu ne čutim nobene teže. Čez dan ali zvečer jem ribe, ob njih pa si privoščim kozarec dobrega vina," je dejala Lepa Brena.

Očitno njen recept deluje, saj na koncertih poje in pleše, a se po tem ne zdi utrujena, saj ji ostane dovolj energije tudi za kakšno srečanje z zvestimi oboževalci.

 

Priporočamo