Lepa Brena kar žari! Preverite, kaj je vzrok za njeno zadovoljstvo in bleščeč videz

Lepa Brena kar žari! Preverite, kaj je vzrok za njeno zadovoljstvo in bleščeč videz (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
9. 6. 2020

Priljubljena in postavna pevka res ne neha presenečati.

Pred kratkim sta se z možem Bobo Živojinovićem odpravila v Monte Carlo, kjer imata razkošno stanovanje, veliko 150 kvadratnih metrov. Pred nekaj leti sta ga povsem obnovila, tako da zdaj lahko mirno uživata in se prepuščata brezskrbnim trenutkom.

Marsikdo se ob tem sprašuje, ali je skrivnost večne vitalnosti Lepe Brene prav v tem, da si zna vzeti čas zase in za svojega soproga?

Verjetno ne samo v tem - tudi sama se zaveda, da so misli tiste, ki lahko močno vplivajo na naše počutje in posledično videz. Pred kratkim je namreč na svojem Instagramu objavila stavek slavnega Dalajlame: "Srečo odreja stanje našega duha, ne pa dogodki." Dodala je še sliko, na kateri naravnost žari.

Gre za preprosto resnico, ki so jo prepoznali tudi njeni sledilci in se odzvali s številnimi pohvalnimi besedami. Eden med njimi je celo zapisal: "Vedno si osupljiva, a krona tvojega glamurja je tvoja modrost." Pa tudi če je izposojena, bi lahko dodali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srecu odredjuje stanje naseg duha a ne dogadjaji. Dalaj Lama

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Priporočamo