Lepa Brena ni samo pevka, je tudi podjetnica: Za obnovo svoje restavracije bo odštela čeden kupček evrov

Lepa Brena (foto: Goran Antley) Goran Antley
5. 6. 2020

Priljubljena pevka Lepa Brena in njen soprog posedujeta kar nekaj nepremičnin, po poročanju srbskih medijev pa ji je vedno bila najbolj pri srcu njuna restavracija na Zlatiboru.

Zlatibor je čudovit, planinski predel, prav ona pa je vztrajala, da kupita restavracijo, saj je rada v planinah. Zdaj pa naj bi se zakonca lotila renovacije, za katero naj bi odštela okrog 100.000 evrov.

Pevka si želi, da bi bila renovacija čim prej opravljena, saj se bo kmalu začela poletna sezona, zato naj bi načrtovala skorajšnji obisk Zlatibora, kjer bo nadzorovala zaključna dela. Po trditvah neimenovanega vira je za delo najela veliko delavcev in mojstrov, ki bodo kos zahtevni nalogi.

Sicer pa se podjetna zakonca trenutno mudita v Monaku, kjer imata stanovanje že vrsto let. Sama je večkrat dejala, da ji ni mar za njene slavne in znane sosede, ki jih v Monte Carlu kar mrgoli, temveč da si tam želi samo dodobra spočiti. Tja sta se odpravila z zasebnim letalom, regionalni mediji pa poročajo, da ju je pot zagotovo stala nekaj tisoč evrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to Monaco🎉💋👍❤️🥰💕

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on