Lepa Brena noče biti gospodinja: "Plačevala bom kuharico!"

Lepa Brena (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
7. 10. 2019

Pevka Lepa Brena, ki je pri svojih 58 letih videti še kako dobro, je razkrila, da ni prav vrla gospodinja.

Sin njenega moža Slobodana Živojinovića, Filip, in njegova izbranka Aleksandra, sta namreč odprla restavracijo, na otvoritev pa je prišla tudi pevka. Ob tem je dejala: "Priznam, da sem zelo slaba kuharica, mož kuha veliko boljše kot jaz. On ima odličen in kakovosten okus, saj so imeli njegovi starši restavracijo, Boba pa je odraščal na teniških igriščih ob njej," pravi Lepa Brena in dodaja, da jo je mama sicer naučila kuhati, a to je zanjo bilo nekaj obveznega. V tem početju nikoli ni uživala.

"V otroštvu smo pekli kruh in vse, kar se lahko naredi iz testa. Naučila sem se pletenja, šivanja in "štrihanja." Šli smo na vas k sorodnikom, obirali smo sadje, potem pa smo se učili, kako se naredi ozimnica. Vse to smo morali vedeti," je razkrila za srbske medije.

Pravi pa, da kljub izkušnjam in znanju ne želi delati stvari, za katere lahko plača. "Všeč mi je lepo urejena miza in to, da nekdo skuha in prinese hrano nanjo. Dokler živim, bom to vedno plačala. Mislim, da obstajajo veliko boljše gospodinje, kot sem jaz." Zato raje najame kuharico, kot da bi zapravljala čas na nekaj, kar se poje v pol ure.

Ker še vedno nastopa in pripravlja koncerte, ji je gospodinjenje verjeno res odveč in časovno zamudo. No, poskrbi pa za to, da so njeni domači siti in da je dom urejen. Tudi tako, da plača ljudem, ki to postorijo namesto njih.