Lepa Brena razkrila, kako ji je uspelo shušati za kar 17 kilogramov!

Lepa Brena razkrila, kako ji je uspelo shušati za kar 17 kilogramov! (foto: Nova press) Nova press
9. 11. 2019

Pevka Lepa Brena, ki jo oboževalci kličejo tudi najbolj seksi babica na Balkanu, je tudi na pragu šestega desetletja videti res dobro. Za to niso zaslužni samo dobri geni, temveč tudi njena disciplina pri vadbi in prehrani.

Svoje sledilce pogosto razveseli s slikami, ki jih deli na Instagramu. A tudi ona je imela v preteklosti kakšno kilo preveč, kar se ji danes več sploh ne pozna. To je bilo na začetku kariere, zdaj pa je za srbske medije razkrila, kako ji je uspelo shujšati za kar 17 kilogramov. To morda res zveni veliko, a je Lepa Brena kar visoka gospa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uvek idem napred,stalno koracam,nekada padnem,ponovo ustajem ali nikada ne odustajem🍷

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

K dieti jo je spodbudila opazka, ki jo je slišala od nekega natakarja v hotelu, kjer je nastopala. Dejal je namreč, da je mislil, da bo prišla pevka, a prišla je bajsa. To jo je prizadelo, zato se je odločila za dieto.

"Ko sem izgubila prvih 10 kilogramov, sem sklenila, da bom telo pripeljala do popolnosti. Za zajtrk sem običajno pojedla eno ali dve jajci. Za kosilo sem jedla juho brez maščob in rezancev. Pravzaprav je šlo za vodo, v kateri se je blanširala zelenjava, ki ni bila prekuhana, sicer ne bi dobila nobenih vitaminov. Ob tem je obvezno bilo še kakšno meso z žara ali pa kuhano, ker se lažje prebavlja," pravi pevka.

Po njenih besedah je zadnji obrok treba zaužiti ob 18. ali 19. uri - seveda naj bo to lahka hrana, košček piščanca ali ribe ter solata.

"Takrat sem v 6 mesecih s 84 kilogramov shujšala na 67 kilogramov. Bila sem navdušena nad sabo, to je bila nova energija in rekla sem si, da nikoli ne bom dovolila, da se zredim za več kot dva kilograma. Treba je biti iskren do sebe, se postaviti pred ogledalo brez oblek in biti lep sam sebi, to je bistvo. Ljudje morajo dojeti, da se veliki rezultati dosežejo z velikim delom in odpovedovanjem, vse to pa je dolgotrajno. Verjemite vase," sporoča Lepa Brena.

Priporočamo