Lepa Brena razkrila svoj talent, ki ga doslej oboževalcem še nikoli ni pokazala

Lepa Brena razkrila svoj talent, ki ga doslej oboževalcem še nikoli ni pokazala (foto: Goran Antley) Goran Antley
19. 3. 2021

Nadarjenost za glasbo je pokazala že pred več kot 30 leti, od takrat pa se njeni uspehi samo vrstijo.

Nastopala je v razprodanih koncertnih dvoranah in na velikih odrih, prodala je nešteto plošč in albumov, hite z začetkov njene kariere pa oboževalci še dandanes z veseljem prepevajo.

Velja za eno največjih zvezdnic regije in kljub temu, da ni več rosno mlada, samozavestno koraka skozi zrela leta in uživa v krogu svoje družine. A zdaj je pokazala, da petje ni njen edini talent - s fotografijo, ki se je kot blisk razširila po družbenih omrežjih.

Na sliki jo lahko občudujemo v spranih kavbojkah in v preprosti beli srajci, v kateri ta 60-letna zvezdnica deluje veliko mlajše. Krasi jo širok nasmešek, medtem ko v rokah drži slikarski pribor, s katerim je naslikala svoje likovno delo. Tako je razkrila, da se rada ukvarja tudi s slikanjem, kar njeni oboževalci doslej niso vedeli.

Marsikdo jo občuduje zaradi njene vitalnosti in energije, pred kratkim pa je za srbske medije razkrila, kako ji uspeva ohraniti njen večno pozitivni odnos. Vsako jutro namreč prakticira jogo, ki ji pomaga uravnotežiti telo in duha.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@brenalepa_)

Priporočamo