Lepa Brena skočila možu v objem in mu zlomila roko

31. 1. 2020

Lepa Brena in Boba Živojinović že skoraj trideset let živita v skladnem zakonu, nedavno pa je glasbenica medijem odkrila še nekatere podrobnosti iz njunega skupnega življenja.

Lepa Brena in Boba Živojinović veljata za skladen par, ki v javnosti vedno delujeta izjemno umirjeno in pristno.

Nedavno je glasbenica v dokumentarcu "Lepa Brena - Godina Slatkog greha" spregovorila o njunih začetkih in povedala, kakšna so bila njuna srečanja na začetku romantičnega razmerja.

"Zmenila sva se, da se bova videla v Novem Sadu. Jaz sem odšla na mesto srečanja in ga opazila že na semaforju. Ko sta se najina pogleda srečala, je Boba na drugi strani začel širiti roke in čakal, da me bo lahko objel. Jaz sem si na drugi strani ceste zamišljala, kako mu tečem v objem in kako se vrtiva objeta, kot v filmu. In takoj, ko je bila zelena, sem mu res poletela v objem, a Boba je padel in si zlomil roko," je dogodek opisala Brena.

Boba je kratko komentiral, da je zmogel marsikaj prenesti, a da je bila ona zares težka in da je ni zmogel zadržati v naročju.

No, da danes je z njegovo roko vse v najlepšem redu, oba pa se rada nasmejita tem spominom, ki se jih je v njunem dolgem zakonu nabralo že nešteto.