Lepa Brena v vročih hlačkah: Razkazovala dolge noge, ki so jo proslavile

Lepa Brena v vročih hlačkah: Razkazovala dolge noge, ki so jo proslavile (foto: Nova press) Nova press
23. 6. 2020

Priljubljena pevka Lepa Brena je trenutno s soprogom v Monte Carlu, kjer imata stanovanje.

Svoje zveste oboževalce redno razveseljuje s slikami na družbenih omrežjih, na katerih je videti neverjetno odlično. Čeprav bo jeseni dopolnila 60 let, se ji to niti malo ne pozna, saj se nadvse trudi ostati v kar se da odlični formi.

Na zadnji sliki, ki jo je objavila, jo lahko občudujemo v črnih vročih hlačkah in beli bluzi, v prvem planu pa so njene dolge noge, po katerih je slovela že na začetku svoje kariere. Njeni oboževalci so se odzvali s pohvalami na račun njenega videza, pravijo, da je videti naravnost odlično.

A vedno ni bilo tako - tudi ona je imela obdobja, ko se je borila z odvečnimi kilogramčki. Že pred časom je za srbski Blic opisala, kakšna je bila njena dieta. "Zjutraj sem si privoščila eno ali dve jajci. Za kosilo sem pojedla kakšno juho brez maščob in rezancev. Pravzaprav je šlo za juho, v kateri se je blanširala zelenjava. Pojedla sem še kakšen kos mesa z žara ali pa kuhano meso. Za večerjo sem si privoščila kos ribe ali mesa ter solato."

Očitno je, da tudi v zrelih letih še kako pazi na to, kaj poje, redno telovadi in lepo skrbi zase, kar se ji še kako obrestuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemojte mrzeti ljude koji su zavidni,jer oni prepoznaju da ste bolji. Monika Beluči

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Priporočamo