Lepotica Irina Shayk še vedno verjame v ljubezen in zakon

Lepotica Irina Shayk še vedno verjame v ljubezen in zakon (foto: Profimedia) Profimedia
16. 7. 2019

Ruska manekenka Irina Shayk, ki se je pred kratkim razšla z Bradom Cooperjem, je svoje misli delila v pogovoru za revijo Harper's Bazaar.

Odgovarjala je na vprašanja, ki so ji jih številni novinarji hoteli zastaviti v prejšnjih mesecih, še posebej v luči njene propadle zveze. Dejala je, da še vedno verjame v ljubezen in zakon.

"Mislim, da je to normalno. Če nečesa nimate, si to želite imeti. Pritegne vas ta nekakšna zavesa, saj ne veste, kaj se skriva za njo, želite jo razpreti in izvedeti. Seveda verjamem v zakon. Nisem oseba, ki bi nasprotovala instituciji zakona," je poudarila.

Spregovorila je tudi o materinstvu: "Da bi bili pripravljeni na to vlogo, morate biti povsem samostojni. Sicer boste življenje preživeli v laži." Glede na to, da je razhod z Bradleyjem Cooperjem najtežje sprejela prav njuna hčerka, je irina dejala, da se trudi biti kar najboljša mama.

Izpostavila je še, da ženske preživijo skorajda vse. "Ženske vzgajajo otroke, hodijo v službo, ko pridejo domov pa kuhajo, čistijo in opravljajo tudi težja dela. Ženske resnično prenesejo vse."