Lepotica Megan Fox in zvezdnik serije Beverly Hills se ločujeta po 10 letih zakona

Razume ga! Lepotica pravi, da je njen najdražji po horoskopu rak, zato pač pogosto joče. (foto: Red Dot) Red Dot
21. 5. 2020

Megan Fox, ki velja za eno najbolj seksi zvezdnic na svetu, in njen mož, Brian Austin Green, se razhajata.

Novico je Brian potrdil v svoji podcast oddaji, v kateri je dejal, da sta z Megan sklenila, da bosta šla vsak po svoji poti. Na to temo se je oglasil, ko so njegovo soprogo, sicer prav tako igralko, ujeli v družbi Machine Gun Kellyja, sicer ameriškega glasbenika.

Brian je razložil, da sta se oddaljila že konec lanskega leta, ko je Megan zaradi snemanja v tujini zapustila ZDA. Poudarja, da se po njeni vrnitvi razmere niso kaj prida spremenile.

"Rekla mi je, da je v tujini dojela, da je bila sama sebi bolj všeč, ter da misli, da bi bilo vredno iti po tej poti," je dejal Brian. Bil je šokiran, a se ne more jeziti na Megan. Sklenila sta, da je najboljše, da se razideta. "Imela sva čudovito zvezo in vedno jo bom ljubil," pravi Brian.

Sicer pa imata Megan in Brian tri sinove, stare od 3 do 7 let. "Imava čudovito družino in sklenila sva, da tega nočeva izgubiti. Vedno hočemo ostati prijatelji, otroke bi rada vzgajala skupaj. Tako bomo skupaj hodili na počitnice, pa tudi praznike bomo preživljali tako, saj se želiva maksimalno osredotočiti na otroke," dodaja Brian.