Lepotne skrivnosti Michelle Pfeiffer: Med njimi je tudi nasmeh!

Michelle Pfeiffer (foto: Profimedia) Profimedia
23. 12. 2019

Hollywoodska igralka Michelle Pfeiffer je pred kratkim požela navdušenje, ko je na Instagramu objavila svojo sliko, na kateri je brez trohice šminke in dokazala, da se še vedno lahko pohvali z nadvse mladostnim videzom

Kot je razkrila v enem od intervjujev, je skrivnost njenega videza v veganski prehrani, redni vadbi, ni pa pozabila tudi na spanec - slednjega mora biti res dovolj, da bi bila koža videti bolj napeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Excited to see my family for Thanksgiving, but will miss my Montreal crew 💙

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on

Ob neki priložnosti je razložila, kaj meni o plastičnih operacijah: "Nimam nič proti njim in mislim, da bi vsi, ki to želijo, morali popraviti dele telesa, ki jim niso všeč. A hkrati je treba paziti na to, da z estetskimi posegi ne spremenite svojega osebnega opisa. Nočem izbrisati prav vsake gube s svojega obraza, saj so te znak dejstva, da sem živela."

Dodala je, da je skrivnost njenega videza tudi v nasmehu, ki nenehno krasi njen obraz. "Pomnite, nasmeh je tisti, zaradi katerega ste mlajši in slajši. Ko gre za vajo, najpogosteje tečem, uživam pa tudi v pilatesu in planinarjenju," trdi lepa igralka.