Leto 2016 je bilo usodno za kar nekaj znanih parov!

19. 12. 2016 | Vir: Lady
Deli
Leto 2016 je bilo usodno za kar nekaj znanih parov! (foto: Profimedia)
Profimedia

V Hollywoodu je bilo letos kar nekaj odmevnih razhodov in ločitev, med katerimi je bilo kar nekaj takih, za katere si nikoli nismo mislili, da se bodo zgodili.

Brad Pitt in Angelina Jolie

Brad in Angelina sta na zunaj delovala kot skladen in srečen par, zato je bila novica o njuni ločitvi za javnost pravi šok. Šok naj bi doživel tudi igralec, saj naj bi igralka papirje za ločitev vložila na vrat na nos ter se odselila iz skupnega domovanja. Razlogov za razhod naj bi bilo več, med drugim tudi njuni različni pogledi na vzgojo otrok.

Johnny Depp in Amber Heard

Po le dobrem letu zakona je Amber Heard maja letos vložila prošnjo za ločitev od slavnega igralca Johnnyja Deppa. Le dan kasneje je oddala še vlogo za prepoved približevanja, saj naj bi bil igralec do nje nasilen, zaradi česar se je zbala za svojo varnost. Po dobrem mesecu dni je par vseeno našel skupen jezik in nesoglasja rešil zunaj sodišča, ločitev pa naj bi bila zaključena v kratkem.

Lady Gaga in Taylor Kinney

Lady Gaga in njen izbranec igralec Taylor Kinney sta bila skupaj pet let, letošnjega februarja sta se tudi zaročila in naj bi celo že načrtovala poroko. Tudi zato je bilo pravo presenečenje, ko sta v poletnih dneh javnosti sporočila, da sta si vzela odmor, ki se je nato raztegnil v dokončen razhod, za katerega naj bi bili krivi tako razdalja kot tudi prenatrpani delovni urniki.

Drew Barrymore in Will Kopelman

Igralka Drew Barrymore in njen mož Will Kopelman sta bila videti zaljubljena do ušes in še čez, ko sta pred tremi leti dahnila usodni da. A žal le ljubezen ni bila dovolj, zato sta letošnjo pomlad vložila prošnjo za razvezo. Vseeno tudi onadva ostajata v prijateljskih odnosih in predana starša svojima deklicama, Frankie in Olive, zaradi katerih še vedno veliko časa preživita skupaj.

Jennifer Mayer in Tobey Maguire

Tudi igralec Tobey Maguire in njegova žena oblikovalka nakita Jennifer Mayer sta bila vsaj na videz skladen in srečen par, zato je novica o njuni ločitvi udarila kot strela z jasnega. Zakaj sta se po devetih letih zakona odločila zanjo, nista izdala, vseeno kljub razhodu ostajata v dobrih odnosih, tudi zaradi otrok – hčerke Ruby in sina Otisa.

Joshua Jackson in Diane Kruger

Tudi za igralca Joshuo Jacksona in Diane Kruger se je zdelo, da imata lepo in skladno razmerje, a očitno smo se zmotili. Igralca, ki naj bi bila celo zaročena, sta se namreč letos poleti po desetih letih skupnega življenja odločila, da svoje razmerje končata in gresta vsak svojo pot. Kaj točno naj bi bil razlog, da sta se razšla, nista izdala, naj pa mi med drugim za razhod bili krivi razdvojenost in natrpani delovni urniki.

Liev Schreiber in Naomi Watts

Po enajstih letih ljubezni in dveh otrocih sta svoje razmerje končala tudi igralca Naomi Watts in njen partner Liev Schreiber, ki se nikoli nista poročila, saj se jima to ni zdelo potrebno. Zakaj sta se odločila, da se njune poti sedaj razidejo, nista izdala, vseeno ostajata prijatelja in predana starša svojima sinovoma Sashi in Samuelu.

Mariah Carey in James Packer

Pevka Mariah Carey in njen izbranec milijarder James Packer, ki sta se januarja letos po slabem letu zveze zaročila in že načrtovala poroko, sta se na oddihu v Grčiji močno sprla in prekinila svoje razmerje. Kaj točno naj bi bil razlog za njun razhod, ni znano, a se govori, da je pevka zelo rada zapravljala, vse preveč časa naj bi tudi preživela z enim od svojih plesalcev, kar je Jamesa zelo motilo.

Jennifer Lopez in Casper Smart

Lepa igralka Jennifer Lopez in njen kar osemnajst let mlajši fant Casper Smart sta bila skupaj dobrih pet let. Čeprav sta se v tem času večkrat razšla, sta znova našla pot drug k drugemu, no, vse do letošnjega avgusta, ko sta se odločila, da je njunega razmerja dokončno konec. Kljub razhodu naj bi bila še vedno dobra prijatelja, a ni znano, ali bo Casper s pevko še naprej sodeloval tudi poslovno.

T. A.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord