Liam Neeson: Spregovoril o grozoviti noči

21. 2. 2011 | Vir: Nova
Deli
Ko je Liam poskušal priti do svoje umirajoče soproge, ga v bolnišnici niso prepoznali, zato mu niso dopustili, da bi jo videl.

Igralec je opisal pekel, ki ga je doživljal, ko je umrla njegova soproga Natasha Richardson, za katero je bil pred skoraj dvema letoma usoden smučarski padec v Kanadi:

»Ko sem prišel na urgenco, je bilo tam okoli 80 ljudi. Nihče me ni prepoznal, kar se mi že nekaj časa ni zgodilo. Niti pacienti niti sestre, nihče ni vedel, kdo sem. Prišel sem, a nihče mi ni dovolil, da bi jo videl. Začel sem se prerivati, misleč, da je moja žena tam nekje, jaz pa ne morem do nje. Potem sem odšel ven in razmišljal, kaj naj naredim in kako bi se lahko izmuznil varnostnikom. Zunaj sem videl dve medicinski sestri in na srečo me je ena od njiju prepoznala. Po dolgem času sem bil resnično hvaležen, da me je nekdo prepoznal. Sestra me je potem napotila do sobe, v kateri je ležala Natasha. Tam je bilo polno mladih zdravnikov in eden od njih mi je sporočil tisto, česar sem se najbolj bal.«