Kultna serija osvaja svet, v glavni vlogi pa blesti Lily Collins, hčerka Phila Collinsa

Kultna serija osvaja svet, v glavni vlogi pa blesti Lily Collins, hčerka Phila Collinsa (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
8. 11. 2020

Emily v Parizu je nova, kultna serija, ki navdušuje gledalce.

Angleško igralko, hčer slavnega glasbenika Philla Collinsa, lahko občudujemo v Netflixovi seriji Emily v Parizu. Če izpostavimo, da so serijo naredili ustvarjalci kultnega Seksa v mestu, bodite prepričani, da tudi tu ne manjka norih modnih stajlingov in lepih moških. Prizori so zares neverjetni, to je Pariz, ki navdušuje milijone ljudi po vsem svetu.

Lily Collins

Enaintridesetletna igralka se v seriji preseli iz ZDA v Pariz, kjer zasede mesto v marketinški agenciji namesto svoje noseče šefinje, a prva izmed številnih težav je, da ne zna francosko. Pariz je res mesto ljubezni, a Emily ne išče romance. Seveda se ji tudi te zgodijo, še posebej je zanjo uganka privlačen, prijazen in zabaven sosed ...

Lily Collins

Serija je kot nalašč za deževne dneve, žal tudi karantenske. Lily se je rodila v angleškem Surreyju, ko je bila stara pet let, pa sta se z mamo Jill Tavelman, s Philom sta se takrat ločila, preselili v Los Angeles. Pred kratkim se je igralka tudi zaročila, njen izbranec je režiser Charlie McDowell. "Takoj ko sem ga spoznala, sem si želela, da bi bila njegova žena," je ob zaroki v Novi Mehiki dejala Lily.

Fotografije: Profimedia

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story