Lindsay Lohan: Preselila se je k mami

Lindsay je dokončno bankrotirala in se preselila k mami, ker si svojega stanovanja preprosto ne more več privoščiti.  (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Lea
13. 2. 2013

Težave, s katerimi se srečuje 26-letna igralka Lindsay Lohan, se še kar nizajo. Najnovejša novica je, da je dokončno bankrotirala in postala brezdomka! Zadnji denar je porabila za letalsko vozovnico od Los Angelesa do New Yorka, kjer po novem živi pri mami Dini.

"Lindsay si ta hip ne more privoščiti lastnega stanovanja in bila je prisiljena v to potezo. Povsem je bankrotirala in ne more najeti niti dvosobnega stanovanja v severnem Hollywoodu. Prijateljem govori, da se je k mami preselila zato, ker se je naveličala Los Angelesa, a to ni res. Prej je v podobno slabih finančnih razmerah znala pregovoriti katerega izmed prijateljev, da je namesto nje vzel posojilo in ji posodil denar, ki mu ga je na koncu tudi vrnila, z leti pa je nanizala toliko dolgov in uničila vse svoje prijateljske odnose, da se ne more na nikogar več obrniti," je pojasnil vir, ki ji je blizu. 

Priporočamo