Lindsey Vonn je objavila rentgenske slike zloma roke - in videti je še kako boleče

Lindsey Vonn na prvenstvu v St. Moritzu (foto: Profimedia) Profimedia
15. 11. 2016

Pred nekaj dnevi je ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn ob padcu na poskusni vožnji utrpela hud zlom roke. "Vsaj kolena so tokrat ostala cela," se je pošalila, ko je objavila slike, ob katerih nas je kar zabolelo.

Lindsey Vonn telesne poškodbe vsekakor niso tuje. Zgodovina njenih padcev, udarcev in zlomov, ki so jo objavili na NBC Sports pokaže, da skorajda ni svetovnega prvenstva, na katerem Lindsey ne bi imela padca ali poškodbe, zato se športni svet čudi, kako ji je ob vseh teh nesrečah kljub vsemu uspelo zmagati 20 sezonskih naslovov in štiri svetovna prvenstva. Ob nedavni novi poškodbi, je Lindsey zapisala: "Ne vem, zakaj se mi te reči dogajajo, ampak sem borka in ne dovolim, da me to ustavi. Nikoli se ne bom predala!"

32-letna smučarka je bila potem še tako prijazna, da je s svetom delila rentgenske slike zloma zgornjega dela desne roke, vse skupaj pa začinila še s fotografijo gromozanske brazgotine po operaciji. Strinjamo se - definitivno je borka.

Tule pa še njena objava na Twitterju, pod katero je zapisala: "Ja, tole bo pustilo brazgotino. Ampak sreči je na roki in ne na nogi."

A photo posted by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on Nov 13, 2016 at 12:27pm PST