Lindsey Vonn je na rdeči preprogi jemala dih s svojimi lepimi nogami

Lindsey Vonn je na rdeči preprogi jemala dih s svojimi lepimi nogami (foto: Profimedia) Profimedia
22. 6. 2018

Alpska smučarka Lindsey Vonn je na podelitvi nagrad NHL ukradla vso pozornost, ko se je na rdeči preprogi pojavila v zapeljivi črni večerni obleki.

Lindsey Vonn se je na podelitvi nagrad NHL v Las Vegasu pojavila v družbi svojega fanta P.K. Subbana in ukradla vso pozornost. Na rdeči preprogi je dih jemala s čudovito črno obleko, ki je razkrivala njene dolge noge, ki jih le malokrat lahko vidimo, saj smo Lindsey navadno vajeni gledati v športnih opravah, ko se spušča po belih strminah.

Lindsey in njen fant P.K. Subban, branilec hokejskega kluba Nashville Predator, sta par že nekaj časa, šele nedavno pa sta svoje razmerje tudi javno obelodanila. 

Američanka, ki je imela v svoji karieri veliko težav s poškodbami, se je nedavno pošalila, da bi potrebovala medicinski čudež, da bi lahko nastopila na naslednjih olimpijskih igrah v Pekingu. Je pa potrdila, da bo vztrajala še v prihodnji sezoni alpske karavane, da bi porušila rekord v številu zmag v svetnem pokalu, ki ga drži Ingemar Stenmark. Švedska smučarska legenda je osvojila 86 zmag, medtem ko je Vonnova doslej zbrala 81 zmag.