Lionel Messi: Njegov telesni stražar se je razgovoril

20. 10. 2012
Deli
“Nekajkrat sva skupaj kosila. Messi je precej molčeč in skromen fant,” je o najboljšem nogometašu na svetu povedal telesni stražar Daniel Rojo, ki pa ni bil tako zelo navdušen nad popivanjem preostalih nogometašev Barcelone.

Daniel Rojo, nekdanji telesni stražar argentinskega nogometnega zvezdnika, je v pogovoru za italijanski športni časnik La Gazzetta dello Sport razkril, da je bila ena od njegovih nalog tudi obiskovanje nočnih klubov in 'zbiranje' nogometašev Barcelone, ki so pregloboko pogledali v kozarček.

"Delati sem začel leta 2006 in kmalu so me začeli pošiljati po nočnih klubih, da sem pobiral alkoholizirane igralce. Večina ni bila v stanju voziti avtomobile. Nekoč sem zasačil igralca, ki je v nočnem klubu v središču mesta seksal z dvema sestrama. Ker ga je nekdo posnel z mobilnim telefonom, sem moral najti to osebo in izbrisati fotografije," je povedal Rojo, nekdanji zapornik, ki ga je angažiral tedanji trener katalonskega velikana Frank Rijkaard.

Po njegovih besedah se niti ta nizozemski nogometni strokovnjak ni vedel primerno: "Rijkaard? Edino, kar lahko rečem, je to, da niti on ni bil najboljši vzor igralcem." Telesni stražar je še razkril, da je imel z Messijem, ki ga je opisal kot skromnega mladeniča, dober odnos.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave