Kljub vsemu bo prišlo do ločitve - ta znani par je po treh letih ugotovil, da med njima preprosto ne gre ...

11. 1. 2024
Deli
Kljub vsemu bo prišlo do ločitve - ta znani par je po treh letih ugotovil, da med njima preprosto ne gre  ... (foto: Profimedia)
Profimedia

Vlogo za ločitev je vložila ona, on pa se je že leta 2020 izselil iz skupnega doma.

Svoje čase sta  veljala za enega najbolj atraktivnih igralskih parov, saj sta res bila pravo nasprotje. Gre za postavnega Jasona Momoo, 44-letnega igralca, in za 56-letno Liso Bonet, ki se je proslavila v seriji The Cosby Show. Njuna zveza (in zakon) se je zdela sanjska, a očitno ni tako.

Kot je zapisano v sodnih dokumentih, ki jih je vložila Lisa, je razlog ta, da že več kot tri leta ne živita pod skupno streho. Ob tem je kot datum razhoda navedla 7. oktober 2020, ko se je Jason izselil iz njunega doma. Par ima dva otroka, Lolo in Nakoa - Wolfa, ki ju nameravata vzgajati skupaj. Otroka naj bi svoj prosti čas oziroma počitnice in praznike preživljala s obema staršema - po njunem dogovoru.

Profimedia

Igralka od nekdanjega soproga zahteva tudi preživnino in med drugim navaja, da ne pričakuje enakega zahtevka z njegove strani. Dogovor o delitvi premoženja so njuni odvetniki sicer že dosegli, navajajo tuji mediji. Zveza tega para se je začela leta 2005, dve leti pozneje pa sta se poročila.

Za Liso je je bil to drugi zakon. Prvič je bila poročena s pevcem Lennyjem Kravitzem, s katero imata hčerko, ki je prav tako znana igralka, Zoe Kravitz. Za Jasona Momoo, ki ga dobro poznamo iz filma Aquaman je to bil prvi zakon. O tem, kaj je šlo narobe, nekdanja zakonca javno ne razpravljata. 

Ko se je razvedelo, da se razhajata, je Momoa na svojem Instagramu zapisal: "Vsem se nam kdaj zgodi, da začutimo utesnjenost in nujo po spremembi v času, ki zahteva preobrazbo ... revolucija se odvija - in naša družina ni izjema ... občutek, ki raste iz seizmičnih aktivnosti, narašča," se je dvoumno brala izjava, da bi na koncu bilo vse jasno: "In zato - z vami deliva družinsko novico - da se najine poti razhajajo. Zakona je konec."

Zdaj bo vse skupaj očitno postalo tudi uradno. Številni oboževalci niso mogli skriti, da jim je žal, saj sta vrsto let veljala za povezan in skladen par, tako da je bil njun razhod za marsikoga veliko presenečenje.

Preberite še:

Ta znana pevka ne skriva več, da sta bila lani z možem tik pred ločitvijo in tukaj so vse podrobnosti

Mateja Svet zdaj povedala tisto, kar so mnogi že dolgo želeli slišati od nje

Bonus video: 40 let v zakulisju glasbenih zvezd: spoznajte fotografa, ki se je družil s Stonesi in z Amy Winehouse spravil v jok ves svet.

 

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu