Lisa Kudrow o travmah s snemanja Prijateljev

4. 6. 2019 | Vir: Nova
Deli
Lisa Kudrow danes - Kljub letom 
je še vedno videti mladostna, 
kot takrat, ko je igrala Phoebe. (foto: Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní)
Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní

Ameriška igralka Lisa Kudrow, ena od glavnih zvezdnic kultne serije Prijatelji, je spregovorila o travmah s snemanja in kaj jo je najbolj obremenjevalo pred kamero …

Po skoraj več kot 20 letih molka je igralka Lisa Kudrow (55) spregovorila o snemanju serije Prijatelji. Na zaslonu se nam je sicer vedno zdela vedra, razigrana, brezskrbna in malce prismuknjena, a velikokrat je bilo povsem obratno. Najbolj se je obremenjevala zaradi svojega videza, postave in tega, da je bila višja od kolegic, ki so igrale z njo, kot na primer Jennifer Aniston (50) ali pa Courtney Cox (54).

“Ko sem se zagledala na televiziji, sem si rekla, da sem videti kot velikan. Vse so bile manjše in bolj graciozne,” pravi Lisa. Svoje frustracije pa je reševala tako, da je samo še bolj hujšala. “Če že nisem mogla storiti ničesar glede višine, sem mislila, da lahko nekaj s kilogrami. Tako sem neumorno hujšala.”

A zgodilo se je, da je bila za svojo višino preveč suha, kar pa na zaslonu ni delovalo najbolje, poleg tega pa se tudi počutila ni najbolje. “Kar naprej sem bila prehlajena in počutila sem se zelo utrujeno,” se tistih časov spominja Lisa in dodaja, da je bil njen imunski sistem na psu in da so jo napadale razne bolezni.

Šele z leti se je Lisa naučila živeti s svojim telesom in se imeti rada takšno, kakršna je. “Končno sem doumela, da so pomembne druge stvari. In zdaj mi nič ne more do živega, niti leta niti gube,” je v enem od intervjujev izjavila igralka. Sicer pa je igralka od leta 1995 srečno poročena z Michaelom Sternom, s katerim ima 21-letnega sina Juliana.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan