Ljubezen med Ellen DeGeneres in Portio de Rossi traja že 20 let!

Ljubezen med Ellen DeGeneres in Portio de Rossi traja že 20 let! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 1. 2020

Njuna ljubezenska zgodba se je začela že leta 2000.

Preberite si njuno ljubezensko zgodbo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Ellen in Portia se prvič srečata leta 2000

Portia je leta 2005 povedala Oprah Winfrey: "Vedela sem, da je Ellen tista prava, odkar sem jo prvič zagledala, toda potrebovala sem kar nekaj časa, preden sem ji končno izpovedala svoja čustva. Takrat sem igrala v seriji Raztresena Ally (Ally McBeal) in sem skrivala, da so mi všeč ženske. Zelo sem se bala, da če to povem na glas, bo to pomenilo konec moje kariere. Tako da takrat nisem želela hoditi z najbolj znano lezbijko na svetu."

Leta 2004 se ponovno srečata

Usoda je hotela, da se ponovno srečata in kmalu za tem sta postali par. Srečali sta se v zaoderju VH1 Big in '04 Awards.

Leta 2005 uradno postaneta par

Prvič se kot par pojavita na dogodku HBO Golden Globe Awards Party in v tem letu se tudi vselita skupaj. V intervjuju Portia odprto spregovori, kako je biti lezbijka v Hollywoodu.

Leta 2008 se zaročita in poročita

Poročita se 16. avgusta 2008, Ellen svojo boljšo polovico zaprosi za roko le nekaj mescev prej. Po poročanju CBS News jo je zasnubila zatem, ko je vrhovno sodišče odločilo, da je prepoved istospolnih zakonskih zvez neustavna. Portia in televizijska voditeljica se poročita po štirih letih zveze, ko so bili homoseksualni zakoni v Kaliforniji še dovoljeni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Leta 2010 De Rossi postane DeGeneres

Portia, ki je rojena kot Amanda Lee Rogers, ime Portia de Rossi pa je prevzela, ko je postala model, zahteva sodno dovoljenje za vnovično spremembo imena, ki so ji ga odobrili. Od zdaj je njeno uradno ime Portia Lee James DeGeneres.

Februarja leta 2018 Portia preseneti Ellen

Preseneti jo za 60 rojstni dan, ko se nepričakovano pojavi v njeni oddaji. Podari ji neverjetno darilo. V videu, ki ga je posnela prej razkrije, da gradi zavetišče za gorile v Ruandi, v čast svoje žene in ženine junakinje Dian Fossey, ki je znana ameriška zoologinja. Ellen je darilo zelo ganilo in ni zadrževala solz.

Maja 2018 se Portia ponovno pojavi v ženini oddaji

V šovu odprto spregovori o odločitvi, da zapušča igralske vode. "Bližal se je moj 45 rojstni dan in začela sem se spraševati ali obstaja nekaj resnično drugačnega in zahtevnega, česar bi se lahko lotila. Razmišljala sem, kaj bi zame igranje pomenilo naslednjih 10, 20 let, zato sem se odločila končati igralsko kariero in začeti s poslom."

Leta 2018 par praznuje 10 obletnico

Do leta 2018 sta Ellen in Portia poročeni že deset let. Ob njuni obletnici Ellen na Instagramu objavi ganljivo montažo, vključno s prizori iz njune poroke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Priporočamo