Ljubezen med Milo Kunis in Ashtonom Kutcherjem je prišla pozneje

Mila in Ashton sta bila na začetku le prijatelja, ki sta občasno seksala, danes pa sta srečna zakonca in starša 
dveh otrok. (foto: Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní) Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní
Vir: Lady
19. 5. 2019

Mila Kunis in Ashton Kutcher veljata za enega bolj zaljubljenih parov Hollywooda. 

A malokdo ve, da je ljubezen prišla pozneje, sprva je šlo namreč le za seks … Mila Kunis (35 let), ameriška igralka ukrajinskega rodu, in ameriški igralec Ashton Kutcher (41 let), sta že štiri leta poročena in starša dveh ljubkih otrok; hčerke Wyatt Isabelle (4 let) in sina Dimitrija Portwooda (2 leti). A na začetku njunega poznanstva ni nič kaj kazalo, da bo razmerje resno. Mila je odkrito povedala, da sta bila z Ashtonom sprva le prijatelja, ki sta občasno tudi seksala.

“Čudno je, da sva igrala v podobnih filmih, jaz sem posnela Prijatelja samo za seks, on pa film Gola zabava,” pravi lepotica. Obe romantični komediji – prvo je Mila posnela z Justinom Timberlakom, v drugi pa je Ashtonu družbo delala Natalie Portman – sta o prijateljih, ki občasno seksata, nato pa se zaljubita. “Če bi bila pri teh filmih bolj pozorna, bi vedela, da takšne zadeve v resničnem življenju ne delujejo,” se danes rada pošali Mila, ki je Ashtona spoznala pred 21 leti na snemanju takrat izredno priljubljene humoristične serije Oh, ta sedemdeseta. Med soigralcema – ona je upodabljala Jackie Burkhart, on pa Michaela Kelsa – pa iskrica ljubezni ni takoj preskočila. Med njima se je najprej razvilo le prijateljstvo.

“Tega visokega tipa sem videla od zadaj,” je Mila obudila spomin na trenutek, ko je leta 2011 na neki podelitvi nagrad po daljšem času spet srečala Ashtona. Usoda je hotela, da se je lepotec le nekaj mesecev prej razšel z igralko, filmsko ustvarjalko, nekdanjo glasbenico in manekenko Demi Moore, ki ima 16 let več od njega. Poročena sta bila od leta 2005 do 2013. “Ko se je obrnil, je bilo dobesedno kot v filmu, začela je igrati glasba, oglasile so se tudi violine. Takrat mi je prvič vzelo sapo. Pomislila sem: Prekleto, kako čeden tip!” je odkrita Mila.

Po vnovičnem srečanju jo je Ashton povabil na svojo vselitveno zabavo. V bistvu pa je to storil ne zaradi sebe, temveč da bi jo poparčkal z enim svojih prijateljev. A usoda je želela drugače in očitno si je zvezdnik kmalu premislil. Milo si je želel zase. “Razumeli boste, kar bom zdaj povedala – domov sem šla šele naslednje jutro,” je iskrena igralka, ki je pred razmerjem z Ashtonom bila kar osem let v zvezi z igralcem Macaulayjem Culkinom (38 let), junakom kultne družinske komedije Sam doma. Ko sta se razšla, sta oba zatrjevala, da sta ostala dobra prijatelja.

“Takrat se je prvič zgodilo, da sem v obdobju, ko sem bila samska, prespala pri tipu,” je še pojasnila Mila. Po tem, ko sta skupaj preživela noč, sta se Mila in Ashton začela pogosteje videvati. “On je imel za seboj zakon, jaz pa razmerje. Rokovala sva se in se strinjala s tem, da je to, kar se dogaja med nama, le zabava. Življenje je bilo takrat res čudovito,” pravi Mila, ki je nekaj mesecev po tem povsem spremenila svoje mnenje o odnosu s svojim 'seks partnerjem': “Takrat sem pomislila, da ne gre več le za zabavo.” In na njeno veliko srečo je enako menil tudi Ashton.

“Ko je šlo za najina čustva, sva bila drug z drugim povsem odkrita,” poudarja zvezdnica. In tako se je iz njune tako imenovane 'gole zabave' razvila ljubezen. 'Prijatelja samo za seks' sta aprila 2012 postala parček. Februarja 2014 je sledila zaroka, oktobra istega leta pa je njuno srečo okronalo rojstvo prvega otročka, deklice Wyatt Isabelle. Poročila sta si v kalifornijskem Oak Glenu in si na skrivaj izmenjala poročne zaobljube. Njun predstavnik za stike z javnostjo pa je novico potrdil šele nekoliko pozneje. Dve leti za deklico je par dobil še sina Dimitrija Portwooda (2 leti).

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia