Ljubezenske "tragedije" Khloe Kardashian in Hailey Baldwin

Ljubezenske "tragedije" Khloe Kardashian in Hailey Baldwin (foto: Profimedia) Profimedia
16. 10. 2018

Tudi slavne dame trpijo zaradi ljubezni in moških, javnost pa meni, da trenutno dve taki dami doživljata ljubezenske polome - gre za Hailey Baldwin in Khloe Kardashian.

Čeprav si pogosto mislimo, da imajo slavni in bogati čisto vse, kar si zaželijo - lepoto, denar, partnerje, ki jih obožujejo - pogosto ni tako. Tudi slavne dame pogosto trpijo zaradi ljubezenskih težav.

Trenutno sta zaradi tega v centru pozornosti Khloe Kardashian in Hailey Baldwin. Slednja je to postala, ko se je izvedelo, da je pevka Selena Gomez (sicer dolgoletna punca njenega moža) hospitalizirana zaradi čustvenega zloma. Mlada glazbenica se že vrsto let bori z depresijo. Ko je izvedel za to novico, so paparaci ujeli Justina Bieberja, kako joče v avtomobilu, medtem ko ga žena Hailey vozi v neznani smeri. Isti dan, samo zjutraj, so ga paparaci ujeli v copatih in hišni halji na cesti pred njegovim domom v Los Angelesu.

Justin Bieber

Del njegovih oboževalcev že od samega začetka namreč trdi, da je Hailey samo nadomestek, da bi pozabil Seleno. Prav tako nekateri trdijo, da je zgodba o njuni zaroki in poroki zgolj "novinarska raca", ki bi manekenki Hailey prinesla dodatno slavo. Ne glede na vse pa se po družbenih omrežjih nenehno šušlja, da se Hailey ponižuje, ker vztraja ob Justinu.

Prav to pa že vrsto mesecev govorijo za Khloe Kardashian, ki je pred dobrimi šestimi meseci dobila hčerkico s košarkarjem Tristanom Thompsonom. To je sicer lepa novica, a kaj, ko se je Tristan večkrat javno izkazal za ne ravno zvestega partnerja. Nevzorno se je vedel tudi nekaj dni pred porodom, a Khloe je vztrajna in noče razbiti družinice.

Khloe in Tristan
Pod fotografijami, ki jih Khloe objavlja na družbenih omrežjih, jo oboževalci pogosto  pozivajo, naj spoštuje sebe in pusti košarkarja, ki je očitno ne ljubi dovolj, da bi ji ostal zvest. 

No, kljub vsemu pa mislimo, da sta punci dovolj zreli, da sami vesta, kako in kaj in se odločita za tisto pot, ki jima najbolj odgovarja. Povedano drugače: na mnenje javnosti si požvižgata in samo živita svoje življenje.

Priporočamo