Ljubezenski vzponi in padci Gisele Bündchen

Spet srečna
Tom je priznal, da 
sta imela z Gisele 
zakonsko krizo, ki pa 
ju je le še bolj zbližala 
in okrepila njuno 
razmerje. (foto: Profimedia Profimedia, Backgrid Usa) Profimedia Profimedia, Backgrid Usa
Vir: Nova
30. 4. 2019

Tom Brady je v intervjuju razkril nekaj podrobnosti iz zakona z Gisele Bündchen in med drugim priznal, da sta se borila s krizo, ki pa sta jo na srečo prebrodila.

Čeprav se zdi, da je življenje brazilske manekenke ena sama pravljica, pa le ni vedno tako. Enainštiridesetletni zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady in tri leta mlajša brazilska manekenka Gisele Bündchen sta poročena deset let. Resnici na ljubo niso bila vsa lepa. Še posebej težko je bilo pred nekaj leti, ko so se v njunem zakonu pojavile številne težave. Takrat so seveda takoj zaokrožile govorice o napetostih, ki naj bi vladale med njima, mediji pa so poročali celo o bližajoči se ločitvi.

Vse skupaj je pred kratkim prvič komentiral tudi Tom, ki je v enem od intervjujev povedal vse o težavah, ki so v preteklosti pestile njegov zakon. Med drugim je zatrdil, da so ju vsi ti problemi le še zbližali in okrepili njuno razmerje. “Našla sva se ob pravem času,” je svojo 'izpoved' začel Tom in nadaljeval: “Skupaj sva doživela nekaj vzponov in padcev, in prav to je najino razmerje naredilo še posebno močno.” V isti sapi je poudaril, da je hvaležen za to, da je v Gisele našel življenjsko sopotnico, kakršno si želi imeti prav vsak moški.

“V življenju sva morala biti kos številnim izzivom, zato je še toliko bolje, če imaš ramo, na katero se lahko nasloniš, če imaš ob sebi nekoga, na katerega se lahko vedno zaneseš,” je dejal Tom, ki se je z enim od največjih izzivov v svojem življenju prav gotovo soočal lani, ko je bil vpleten v velik škandal profesionalne lige ameriškega nogometa NFL. V okviru tako imenovane afere Deflategate so članu ekipe New England Patriots očitali, da je sodeloval v goljufiji, povezani s premalo napihnjenimi žogami, ki so jih uporabljali na tekmi proti moštvu Indianapolis Colts in s tem resno kršili pravila.

Ta škandal je močno bremenil tudi njegov zakon, a zvesta žena mu je ves čas stala ob strani. To pa ni bilo vedno lahko! Po poročanju številnih virov je bil Tom v tistem temačnem obdobju namreč izredno slabe volje, jezo in frustracije pa je pogosto sproščal prav na Gisele. Očitno je najhujše obdobje že za njima, da sta ga uspešno prestala in da sta se ponovno našla. To je prav gotovo razveselilo tudi njuna otročka, devetletnega Benjamina in šestletno Vivian.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia