Ločitev Khloe Kardashian in Lamarja Odoma je bila uradna že pred prazniki

Khloe se je po triletnem procesu naposled le ločila od nekdanjega košarkarja Lamarja Odoma. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
24. 1. 2017

S tem, da resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian ne bi mogla najti manj primernega časa za dokončno ločitev, se strinjajo številni. Prvič zato, ker naj bi bila njena ločitev od nekdanjega košarkarja Lamarja Odoma zaključena ravno med božičnimi prazniki, in drugič zato, ker so čedalje glasnejše govorice tudi o tem, da bosta ločitvene papirje kmalu podpisala njena slavna sestra Kim in soprog, raper Kanye West.

Tujim medijem naj bi eden od njihovih virov namignil, da Kanye in Kim ne živita več skupaj.
Kim in Kanye se že dlje časa nista pojavila v javnosti in s tem načela govorice o ločitvi.

Potem ko je Khloe pred tremi leti prvič vložila zahtevek za ločitev in nato na začetku lanskega leta postopek zamrznila, saj so Lamarja našli nezavestnega v eni od javnih hiš, je ločitev, za katero je zahtevek znova vložila maja, zdaj končno dobila epilog. Uradna naj bi sicer postala ravno med božičnimi prazniki, tuji mediji pa poročajo o tem, da naj bi bila ločitev zaključena že zdavnaj.

Ravno, ko se je tri leta trajajoča ločitvena saga najmlajše med sestrami Kardashian končala, pa naj bi se druga začela. Po tem, ko so oktobra v Parizu oropali - in na smrt prestrašili - Kim in ko naj bi njen mož Kanye West pretekli mesec doživel psihični zlom, se v tujih medijih čedalje glasneje šušlja o tem, da naj bi Kim želela vložiti zahtevek za ločitev. Kim naj bi bila do zdaj sicer zgledna žena in želi z ločitvijo počakati na primeren čas, tuji mediji pa se ob takšnih sklepih sklicujejo na to, da parčka že dlje časa ni bilo videti v javnosti, prav tako naj bi eden od njihovih virov namignil, da Kanye in Kim ne živita več skupaj. Na drugi strani pa podporniki slavnega para gasijo morebitno tlečo vročo zgodbo in se sklicujejo na besede vira blizu družine, ki pravi, da so vse le govorice.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story03/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 03/2017

Story 03/2017, od 12. 01. 2017