Ločitev Roberta De Nira ne bo tekla tako gladko, kot si je želel

Robert De Niro in Grace Hightower (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
4. 2. 2019

Zadnji mesec lanskega leta je odjeknila novica, da se znameniti igralec Robert De Niro po številnih letih zakona ločuje od soproge Grace Hightower, s katero ima dva otroka.

Igralec je upal, da bo ločitev potekala v miru, daleč od oči javnosti, a očitno ne bo tako, poročajo tuji mediji. Grace se je namreč odločila, da bo Robertu otežila celoten postopek.

De Niro se je z Grace, nekdanjo stevardeso, poročil leta 1997, že naslednje leto pa sta dobila sina Elliota. Kmalu po rojstvu otroka se je par hotel ločiti, a sta od leta 2004 spet skupaj. Grace naj bi - po poročanju ameriških tabloidov - pritiskala na De Nira, naj sodišču preda ločitvene dokumente ter o tem obvesti medije.

Slavni igralec, ki nikoli ni rad razlagal svojih zasebnih zadev, je že decembra lani zahteval, naj proces poteka daleč stran od oči javnosti, a to mu očitno ne bo uspelo.

Sicer pa ima par sklenjeno predporočno pogodbo, njene podrobnosti pa niso znane javnosti. Poleg delitve premoženja ju čaka še razprava o skrbništvu nad otrokoma, sedemletno hčerko in 20-letnem sinu, ki je avtist.

Eden od De Nirovih prijateljev je dejal, da si igralec samo želi videvati svoje otroke, saj ima že 75 let in mu res ni mar za denar. Igralčev sodelavec pa meni, da se bo Grace maščevala njena trmoglavost, saj bi Robert raje videl, da jima ne bi bilo treba vplesti sodišča. S svojimi postopki pa ga bo prisilila, da ji nameni manj denarja, pravi vir, ki je blizu ameriškemu igralcu.

Nobena ločitev ni lepa. Ko pa so vpleteni otroci in veliko denarja pa zna biti boj še bolj zapleten.

Priporočamo