Lola Astanova razkrila: "S Stjepanom Hauserjem nikoli nisva bila par."

Lola Astanova razkrila: "S Stjepanom Hauserjem nikoli nisva bila par." (foto: GORAN ANTLEY ) GORAN ANTLEY
18. 9. 2019

Uzbekistanska pianistka Lola Astanova je za hrvaške medije prvič spregovorila o domevni romanci, ki so ji jo mediji pripisovali z hrvaškim glasbenikom Stjepanom Hauserjem.

Stjepan Hauser in Lola Astanova sta do zdaj že večkrat glasbeno sodelovala in stala na istem odru, hrvaški mediji pa so ves čas ugibali ali se med njima morda plete tudi kaj več in ali ni morda prav Lola tista, ki je ogrela njegovo srce.

Pred velikim koncertom, ki ga v Zagrebu pripravlja lepa uzbekistanska glasbenica, je za hrvaške medije razkrila pravo resnico o njunem odnosu. "S Stjepanom sva samo glasbeno sodelovala. Ne drži kar piše v medijih, jaz nikoli nisem bila njegovo dekle," je bila za Jutarnji list iskrena Lola in tako enkrat za zmeraj pojasnila, kakšna je prava narava njunega odnosa.

Lola slovi po svojih izzivalnih modnih kombinacijah, ki jih nosi na svojih pianističnih nastopih. Njeni nastopi niso niti najmanj podobni tistim, ki bi jih pričakovali na klasičnih pianističnih koncertih, so pa zato prava paša za oči in ušesa. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘Woman must not accept - she must challenge ...’♠️ • • • #piano #pianist #musician #musicians #classicalmusic #tiffanyandco #blackdress

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

"To so oblačila, ki jih nosijo normalne, mlade ženske po vsem svetu. S pomočjo obleke nikoli nisem delala kakšne posebne revolucije, a če je moj modni stil kakšno dekle opogumil k razmišljanju izven okvirjev "dolgočasne" klasične glasbe, potem sem zaradi tega zelo srečna," je še dodala za konec.