Luka Modrić postal najboljši nogometaš sveta, ženske so mu prinesle srečo

9. 10. 2018 | Vir: Nova
Deli
Luka Modrić postal najboljši nogometaš sveta, ženske so  mu prinesle srečo (foto: Profimedia)
Profimedia

Na podelitvi prestižnih Fifinih nagrad v Londonu je veliko slavo požel hrvaški nogometaš in reprezentant Luka Modrić, ki je postal najboljši na svetu.

Ko je Luka Modrić (33) postal najboljši nogometaš na svetu, je prekinil prevlado Cristiana Ronalda in Lionela Messija. V Londonu pa na svečanosti ni bil sam, z njim so bili tudi njegova soproga Vanja (38) in njuna otroka Ivana (8) ter Ema (5). S seboj pa sta pripeljala še nekoga, ki mu najbolj zaupata in jima je v veliko oporo, Vanjino mamo Vesno Juraić. Sedela je nekaj vrst za Zinedinom Zidanom in njegovo soprogo, ob njej pa sta bila tudi vnuka.

Zanimivo je tudi, da je v London priletela družinska frizerka Antonija Mužar, ki je zaradi tega dogodka odpovedala vse obveznosti v Zagrebu. Vsa družina Modrić je imela na sebi kreacije italijanske modne hiše Dolce&Gabanna. Na rdeči preprogi so blesteli in poželi veliko pozornosti. Le najmlajše članice družine Sofie ni bilo poleg, ker je pač premajhna, da bi jo vozili na tovrstne prireditve. Po koncu je Luka dejal, da je bilo nekaj treme, saj so morali čakati praktično do konca prireditve, da bi izvedeli, ali je ali ni najboljši nogometaš na svetu. “Letošnje leto je najboljše v vsej moji karieri,” pravi Luka, ki je bil proglašen za najboljšega nogometaša svetovnega prvenstva, zdaj pa je še prejel lovoriko najboljšega na svetu pred Cristianom Ronaldom in Mohamedom Salahom.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik